1. Hola.hu
  2. Marketing animáció vállalkozásod számára

Marketing animáció vállalkozásod számára

Marketing animáció szolgáltatásunkkal olyan rövid animációs kisvideókat kínálunk számodra, amellyel egyedi hatást érhetsz el a piacon.

Kinek hasznos egy ilyen animáció?
Aki röviden és közérthetően szeretne bemutatni egy terméket, szolgáltatást, céget, vagy éppen egy személyt. Statisztikák szerint az emberek figyelmére maximum 1,5 percig számíthatunk és ha nem ragadja meg, már kattint is tovább. Az animáció éppen ezért nagyszerű lehetőség, hiszen 1,5 percben vizuálisan képesek vagyunk közölni, figyelmet fenntartani, megragadni.

Mennyibe kerül egy közel 1,5 perces animáció?
Annak érdekében, hogy mégis legyen egy kiindulási információ az árak tekintetében, egy 1,5 perces videó, alap grafikákkal + ügyfél által megküldött (és általunk az animációba beépített) céges grafikai elemekkel, logókkal: 60.000 Ft – 120.000 + ÁFA összeggel kalkulálhatsz. Az árak az egyedi igényeknek megfelelően változhatnak.
Ennek megtérülése rendkívül gyors, hiszen a közösségi oldalakon megosztott, figyelemfelkeltő videók segítségével, akár már egyetlen új üzlet behozza az animációra fordított összeget.

Hol tudunk találkozni, hogy megbeszéljük a részleteket?
Általában szükségtelen a személyes találkozó. A hatékonyság és gyorsaság érdekében minden részletet kezelhetünk e-mailben, vagy online csevegési felületen. Amennyiben ragaszkodsz a személyes találkozóhoz, természetesen szeretettel várunk pécsi irodánkban, előre egyeztetett időpontban. Címünk: 7625 Pécs, István u. 7.

Mennyi idő alatt készül el az animáció?
Ha minden szükséges anyagot és információt megkapunk, onnantól számítva hozzávetőlegesen 2-3 hét és máris oszthatod a közösségi oldalakon a frappáns és megkapó animációd.
Keress minket a marketinganimacio@gmail.com e-mail címen, vagy a + 36 30 754 5605-ös telefonszámon.

Tekintsd meg néhány referencia videónkat: