1. Hola.hu
  2. Blog
  3. Egyéb
  4. Az üzemanyag nyomában

3dec 2015

Az üzemanyag nyomában

Nem tehetsz róla, de már befészkelte magát az agyadba az üzemanyag-lopás rémes gyanúja? Rosszul érzed magad tőle, és szívesen kikerülnél ebből a kellemetlen helyzetből? Nem szükséges, hogy alaptalanul vádolj meg bárkit is, eljárhatsz szakszerűen, igazságosan is a Hol Az Autó flottakövetési szolgáltatásának segítségével!

Minden litert számon tarthatsz
Bizony ám. Hiszen a GPS nyomkövetési rendszer telepítése esetén a vállalkozás központjából láthatod, hogyan alakul kiküldetésben lévő autóid üzemanyagszintje.

Csodák csodájára a GPS nyomkövető használata során felmérésünk szerint mintegy 15%-kal csökken a járművek üzemanyag felhasználása. Biztató adat, ugye?

Természetesen egyáltalán nem biztos, hogy a dolgozóid meglovasítják az üzemanyagot a saját hasznukra, lehet, hogy a nem épp helyes vezetéstechnikájuk a ludas. Járj utána, az Extra csomagban a motor fordulatszámát is lehet mérni!

uzemanyaglopas

Itt épp 9 liter tűnt el a tankból, de nem nyomtalanul!

Aki a sötét oldalon jár, az előbb-utóbb lebukik
A rendszerünk arra is lehetőséget ad, hogy egy adott térképrészleten behatárold az autó útját, akár időpont adatokkal együtt, ismétlődő szabályokkal, adott hétre, napra, órára lebontva is. Így, ha a sofőr a hosszabb utat választja, vagy láthatóan vargabetűs kitérőt tesz (feltehetően saját ügyeinek intézése céljából), tetten tudod érni, és a rendszer is figyelmezteti.

Ám, ha a cégnél magánútra is használható a jármű, egy kapcsoló segítségével a sofőr egyszerűen válthat a céges felhasználásról a magán felhasználási módozatra. Az útvonal kiértékelésnél, az adminisztrációs munkáknál így minden sokkal egyszerűbb lesz.

dijmenteskiprobalas

Örömmel mutatjuk be 30 napos díjmentes tesztelési lehetőségünket, amit a lenti telefonszámon igényelhetsz!

Kérdésed van? Csak egy hívásnyira vagy a választól! Telefonszámunk, melyen elérsz minket:+36 40 900 419