1. Hola.hu
 2. Diszpécser rendszer taxis cégek számára

Ismerd meg a Hol A Taxi rendszert dióhéjban

Tovább a HolATaxi Weboldalára!

Mit tegyél ha…

13 megoldási tipp a taxis cégek számára, amellyel átlagosan 15 %-kal növelheted sofőrjeid fuvarforgalmát

A címhez a legközelebbi taxit szeretnéd kiküldeni?

Megmutatjuk, hogy társaságod hogyan lehet a leggyorsabb és hogyan tudsz sofőrjeidnek üzemanyagot spórolni. A valós idejű nyomkövetéssel rendszerünk térképes felületén kijelezzük járműveid aktuális pozícióját, haladási irányát, aktuális fuvarstátuszát.

A taxitársaságod jelenleg drosztos rendszerben működik, vagy abban szeretne?

Megmutatjuk, hogy miként tudsz egy térképes felületen, egérrel történő kattintgatással drosztokat és/vagy címkiosztási körzeteket létrehozni és azokat logikai sorrendben rendezni.

Szeretnéd megkönnyíteni, gyorsítani a címfelvételt a diszpécserközpontban?

Tehermentesítsd telefonosaid, diszpécsereid már a címrögzítési folyamatnál, adj olyan eszközöket a kezükbe, mellyel minimálisra csökkentheted a címrögzítési folyamatot.

Ha átmeneti, vagy tartós szabad taxi hiány lép fel?

Használd ki a „hamarosan végez” státuszban és a fuvaraukcióban rejlő lehetőségeket!

Sofőrjeidet extra bevételhez szeretnéd juttatni, ezért a szabad taxikat területileg gyorsan szeretnéd átcsoportosítani?

Megmutatjuk, hogy miként tudod a különböző fuvarállapotban lévő taxikat a megfelelő helyekre könnyedén elosztani. Webes felületünk térképén könnyedén átláthatod és átcsoportosíthatod a szabad taxikat a nagyobb fuvarsűrűségű településrészekbe.

Eddig plusz diszpécsereket kellett bevetned a zsúfoltabb napokon és rendezvényeken? Gyorsabbá és egyszerűbbé tesszük a címkiadást.

A Hol A Taxi automata diszpécserközpontja révén 90-97%-os hatásfokkal képes feladatot átvenni a diszpécsertől.

Sofőrjeid/társaságod alaptalan vádak érték? Vitás esetekben pontos információkat szeretnél akár visszamenőleg is?

Hatóságok bevonása nélkül a taxik pozícióit akár hónapokra visszamenőleg megtekintheted. Webes térképünkön a taxi megtett útja, akár videó jelleggel is visszajátszható.

Fontos számodra taxisofőrjeid biztonsága?

Segítünk, hogy növeld taxisofőrjeid biztonságát. Rendszerünk pánikriasztási funkciójával egyszerre valósul meg a gyorssegélyhívás és a taxi nyomkövetés.

Szeretnél fejlődni, de nem akarsz egy új, bonyolult rendszert ráerőltetni taxisofőrjeidre?

Megmutatjuk, hogy Hol A Taxi rendszerünk olyan modern technológia, amely egyszerűen elsajátítható. Rendszerünk használatához mindössze 3 funkciót szükséges ismerni, amely jóval egyszerűbb, mint az URH számkódos működtetése.

Szeretnéd, hogy a céged jövőbeni bevételét biztosító fiatalok téged válasszanak?

Megmutatjuk, hogy miként erősítheted meg piaci pozíciód. Tarts lépést a jelenlegi és jövőbeni igényekkel rendszerünk megoldásai révén!

Rögtön hozzá akarsz jutni a legújabb fejlesztésekhez?

Ügyfeleink közül bármely társaságnak fejlesztünk valamilyen plusz szolgáltatást, a fejlesztés a többi társaság számára is elérhető.

Hazai, rugalmas, egyedi igények szerinti beállításokat is szeretnél?

Rendszerünk 100 %-ban egyedi fejlesztésű, magyar technológia. Cégünk 24 órás ügyeletet biztosít.

Taxisofőrjeidet nem akarod egy új rendszer bevezetésével plusz költségekkel terhelni?

Bebizonyítjuk, hogy rendszerünk bevezetésével nem, hogy növekednek a költségek, inkább többletbevételt realizálhatsz. Rendszerünkkel a sofőrök üzemanyagot spórolhatnak, több fuvarhoz juthatnak minimális befektetés mellett, ami a végén mindenképpen plusszos eredményhez vezet.

Kíváncsivá tettünk?

 

Próbáld ki

 • szabad_taxi

  Mindig tudd, hol van a legközelebbi szabad taxid!

  A címhez a legközelebbi szabad taxit küld ki az aktuális taxi pozíció és státuszkijelző segítségével. Rendszerünkkel lehetővé válik a taxik valós idejű nyomkövetése.

  A taxisok mobil eszközein (okostelefon, tablet) futtatott taxis kliens, bekapcsolt GPS esetén 5 másodperces rendszerességgel beküldi a központi rendszerbe a taxi aktuális GPS pozícióját, melyet a rendszer folyamatosan dolgoz fel. A rendszer a térképes felületeken azonnal kijelzi járműveid aktuális pozícióját, haladási irányát, valamint aktuális fuvarstátuszát, így a diszpécserszolgálat azonnali információkkal rendelkezik az összes taxi helyzetéről és foglaltságáról.

  Tovább

 • taxis_szabad

  Kedvezz a taxisoknak azzal, hogy az általuk kedvelt rendszerben dolgozol!

  A taxisok – főleg a megyeszékhelyeken dolgozók – által közkedvelt és a taxitársaságok által emiatt szívesen alkalmazott címkiosztási módszer a drosztos módszer. Ennek lényege, hogy a taxisok drosztokon várakoznak, a diszpécserszolgálat pedig ezekről a drosztokról, jellemzően a droszt sorrend alapján szólítja meg, küldi ki a címekre.

  Rendszerünk képes arra, hogy a taxitársaság által kialakított drosztok, a címkiosztási körzetek és ezek logikai paraméterekkel történő összerendelésével, akár egyedi, a taxitársaságra szabott drosztos rendszert alakítson ki, melyet az automata címkiadási rendszer ugyanolyan hatékonysággal kezel, mint a legközelebbi taxis elvet.

  Tovább

 • actual_positions

  Használd ki a rendszerben rejlő speciális lehetőségeket!

  A rendszer több olyan lehetőséget is biztosít, amivel gyorsíthatod a diszpécserszolgálat működését úgy, hogy közben feladatot veszel le a munkatársak válláról:
  • a rendszer eltárolja a telefonszámokhoz a kiállási címeket, így az utas korábbi címeiből egy kattintással választhatsz újra,
  • új címeknél térkép adatbázisból frissített, legördülő elemből választhatók ki az utcák, néhány kezdőbetű begépelését követően,
  • az utasok által rendszeresen kért kiállási helyek (színházak, mozik, éttermek, stb.) egy térképes hellyel jelölhetők, és saját névvel láthatók el, így ha az utas ezeken a neveken nevezi meg a kiállás helyét, a diszpécserszolgálatnak nem feltétlenül kell azt tudni hogy milyen utca és házszám tartozik ehhez a címhez. A rendszer a POI alapján a taxist mégis a helyes címre fogja navigálni.

  Tovább

 • taxi_h.szabad

  Használd azokat a taxikat is ki a címkiosztásnál, akik még utassal mennek!

  A rendszerben két lehetőséget is adunk számodra, hogy az éppen foglalt taxikkal is gazdálkodhass.

  Hamarosan végez státusz: taxitársaságod szabályt alkothat arra, hogy a taxis hamarosan végez státuszba állíthassa kliensét akkor, ha néhány percen belül végez, az adott helyen vagy környéken kiteszi utasát. Az automata rendszer képes arra, hogy beállításodtól függően ezen taxisokat egyenrangúként, vagy másodlagosként kezelje akkor, ha nincs szabad taxi a környéken.

  Fuvaraukció: Az eladatlan fuvar tervezéssel (fuvaraukcióval) a foglalt státuszban lévő taxisokat szólíthatod meg, felajánlva a fuvart mindazoknak, akik a kiállási cím környékén tartózkodnak vagy haladnak foglalt jelzéssel. A leküldött cím alapján a taxis el tudja dönteni, hogy ebben a taxi hiányos időszakban 5-10-15 percen belül kiteszi jelenlegi utasát és erre az új kiállási címre tud érkezni. Amelyik taxis először „rányom” az aukciós címre, a rendszer neki adja ki.

  Tovább

 • Optimális taxi elosztás. Szabad taxik átirányítása nagyobb fuvarsűrűségű településrészbe.

  Reagálj gyorsan és szervezetten a rendezvényekre, nem várt eseményekre! Legyél lépéselőnyben és juttasd extra bevételhez sofőrjeid!

  Webes felületünk térképén láthatod, hogy a településen belül milyen a különböző fuvarállapotban lévő taxik eloszlása és ha szükséges a diszpécser a rendszer segítségével gyorsan átcsoportosíthatod a szabad taxikat a nagyobb fuvarsűrűségű településrészbe. Így olyan versenyelőnye lehet sofőrjeidnek, amellyel szervezett módon, gyorsan és könnyedén, jelentős extra bevételhez juthatnak egy-egy kiemelt esemény során.

  Tovább

 • diszpecser

  Gyorsabb és egyszerűbb címkiadás automata diszpécserközpontunk révén.

  Az automata diszpécserközpont 90-97%-os hatásfokkal képes arra, hogy feladatokat vegyen át a diszpécsertől. Ez azt jelenti, hogy 100 felvett fuvarból a rendszer 90-97 darabot automatikusan ad ki, így a diszpécsernek nem szükséges szabad taxit keresnie a címhez, illetve a taxissal való címkiadási információcserét sem kell szóban elvégeznie. A különböző címkiosztási módok biztosítják hogy minden taxistársaság stratégiájához megfelelően illeszthető legyen. Az automata diszpécserközpont működési módjai:
  – Útvonalszámítás, távolság szerint
  – Útvonalszámítás, útidő szerint
  – Várakozási idő alapján, centrális
  – Várakozási idő alapján, körzetet
  – Várakozási idő alapján, drosztos

  Tovább

 • past_positions

  Védd sofőrjeid és céged hírnevét, múltbéli taxi pozíció funkció segítségével! Te mindig tudd, hol voltak a taxik!

  A taxik pozíciója hónapokra visszamenőleg megtekinthető, egy-egy vitás eset, vagy akár egy etikai ügy kivizsgálása érdekében. Könnyen áttekinthető és egyszerűen kezelhető térképünkön megszabhatod, hogy kit, milyen időszakban szeretnél visszakövetni. Lehetősége van arra is, hogy a kiválasztott időszakban a taxi által bejárt útvonalat egyszerre jelenítsd meg. A kiválasztott intervallumtól függően akár percnyi pontossággal lehet információd, hogy a jármű mikor, hol tartózkodott vagy haladt.

  A grafikonon ábrázolható a sebesség és a fuvarstátuszok változása. A megtett út, videó jelleggel visszajátszható.

  Tovább

 • taxi_biztonsag

  Taxis biztonság, Taxis pánik riasztás

  Az alkalmazás segítségével egyetlen gombnyomással pánikriasztás indítható, amely a központban figyelemfelhívó ablak és hangjelzés kíséretében a jármű GPS koordinátáival együtt jelenik meg, így gyorsan és a megfelelő helyre tud érkezni a segítség. A diszpécserközpontban eközben folyamatosan nyomon követhető a bajba került taxi útvonala.

  Tovább

 • taxi_cim_elfogadas

  Hogyan működik a hol a taxi rendszer a sofőr telefonján? Mit használ a taxisofőr?

  Egyik taxistársaságunknál egy idősebb taxis úriember a rendszer bemutatóján még csak azt tudta, hogy miként kell bekapcsolni a táblagépét. A következő találkozási alkalommal örömmel újságolta, hogy a hónap során jelentősen megnövelte fuvarjainak számát és még az üzemanyag fogyasztása is jobb lett. Azt mondta „Pofon egyszerű az egész! Nem kellett sokat tanulnom, csak ennyit kell használnom: tablet bekapcsolása, státuszváltás gomb (szabad, foglalt), cím jóváhagyása és ha kell (bár koromból adódóan ritkán kell) navigáció indítása. A hónapban többet kerestem és a költségeim is csökkentek, mert a központ végre automatikusan a hozzám közel eső címeket osztja rám és rögtön értesítenek ha valami nagyobb rendezvényen több fuvarra is számíthatok.”

  Taxis felület működése:
  – a taxis okostelefonjára telepített alkalmazással kommunikál a központtal,
  – minden taxis az okostelefonon kapja meg a rá kiosztott fuvarokat, legyen az automata vagy a diszpécser által kiosztva,
  – a fuvarral kapcsolatos minden fontos információ megjelenik a telefon, nem kell jegyzeteket használni,
  – a telefon 5 másodperces rendszerességgel lejelenti az aktuális GPS alapú pozícióját a központi szerver felé,
  – a taxis a telefonon állítja, jelzi aktuális foglaltsági státuszát,
  – a telefonos felület alkalmas az alternatív (e-csekk) fizetőeszközökkel való fizetés rögzítésére.

  Tovább

 • taxi_keresese

  Egyszerű magyarázat. Hogyan működik a Hol A Taxi mobil applikáció az ügyfél telefonján?

  A mobil rendelőkliens iOS és Android rendszerű mobiltelefonokra is könnyedén elérhetők, az utasok ingyenesen tölthetik le az App Store és Google Play alkalmazásboltból telefonjukra a társaságod applikációját.

  Letöltés: Az alkalmazás letöltése és sikeres regisztráció után azonnal rendelhető a taxi.
  Rendelés: A rendszer a telefon helymeghatározó funkciójának segítségével meghatározza az ügyfél tartózkodási helyét, ahová a taxinak érkeznie kell. Természetesen lehetőség van más címet is megadni, ha nem oda szeretné a taxit rendelni, ahol éppen tartózkodik.
  Értesítések: Amikor a taxi elindul a kért címre, értesítést kap az ügyfél a telefonjára, és a taxi érkezését egy térképes felületen követheti nyomon, így tudni fogja, hogy mikor kell a felvételi pontra mennie. Miután megérkezik a taxis a megadott helyre, szintén automatikus értesítést kap az ügyfél. A taxisnak sem kell hosszú percekig várakoznia a megadott cím előtt, mert nem vette észre az ügyfél az érkezését.
  Értékelés: A sikeres fuvar után az ügyfél értékelést adhat le a sofőrről és az autójáról. Ezzel is segít emelni a taxi szolgáltatás színvonalát.

  Például milyen esetekben választják a fiatalok azt a társaságot, amely rendelkezik mobil rendelőfelülettel?
  Néhány példa:
  – Egyszerűen nem szeret esőben várni a taxira, mobilján térképen látni akarja, hogy mikor érkezik meg hozzá a taxi.
  – Túl zajos a buli, hogy telefonáljon, csak egy gombot akar megnyomni, amivel már meg is rendelte a koordinátáihoz a taxit.
  – Nem akar kietlen helyen sétálva taxit „vadászni”.
  – Nem akar az utcán várakozni a taxira, mobilalkalmazásán térképen látni akarja, hogy mikor érkezik meg a címre a kocsi.

  Kik választják még a mobiltelefonos applikációval rendelkező taxistársaságot?
  – Utazó üzletemberek, vállalkozók okostelefonon intézik hivatalos ügyeik egy részét, a vállalatok alkalmazottai szolgálati telefonként szintén ilyen készülékekkel rendelkeznek munkájuk végzéséhez. Ők már azt a réteget képviselik, akik rendszeresen böngészik az internetet, és ha lehetőségük van rá, akkor ügyeik nagy részét a telefonjukról intézik.
  – A külföldi turisták szintén előszeretettel használják a megbízható forrásból származó okostelefonos taxi rendelőt, mert ez számukra bizalmat ad, elhiszik hogy egy profin kialakított alkalmazás mögött, egy profi, megbízható taxistársaság működik.

  Tovább

 • taxi_referenciak

  Hol A Taxi csapatunk tagjai mindig a legújabb rendszert használják

  Cégünk magasan képzett technikai szakemberekkel és informatikus kollegákkal dolgozik. Rendszerünket felkészült mérnökgárdánk folyamatosan fejleszti és teszteli, így rendszeresen újabb, jobb funkciók állnak a rendelkezésére.

  Nem kell azért külön fizetni, hogy a legaktuálisabb, legnagyobb tudású verziót használják ügyfeleink! Az előfizetéséhez kapott felhasználó/jelszó párossal mindig az igényeknek megfelelően beállított legújabb rendszert biztosítjuk. Ennek révén ügyfeleink mindig lépéselőnyben lesznek, megerősítve piaci pozíciójukat.

  Tovább

 • 100% magyar fejlesztésű, egyedi igényeket is kiszolgáló rendszer

  Eleged van a félmegoldásokból, a nehezen honosítható külföldi rendszerekből? Nem tudod mely cég megoldásában bízz? A mi rendszerünk magyar rendszer, magyar névvel – www.HolATaxi.hu

  Rendszerünket Magyarországon, a magyar taxistársaságok iránymutatásai, igényei alapján fejlesztjük, maximálisan a hazai igényekhez és előírásokhoz szabott megoldásokkal. Szolgáltatásainkhoz 24 órás ügyeleti szolgáltatást, az egész országra kiterjedő supportot biztosítunk.

  Milyen fejlesztéseket használnak most ügyfeleink?
  – Térképes diszpécser (címfelvevő és kiadó) szoftver
  – WEB-es dashboard szoftver, melyen nyomon követheted a taxik jelenlegi és korábbi útvonalát.
  – Központi automata címkiosztó rendszer
  – Térkép és cím adatbázis
  – Androidos taxis kliens
  – Utasok részére taxi rendelő kliens Android és iOS rendszerekre
  – Androidos etikás kliens

  Tovább

 • Two colleagues discussing something on a cellphone

  Aki a Te társaságod tagja, jól kereső taxisofőr!

  Taxistársaságotok rendszerünkkel biztos egzisztenciát nyújthat a sofőröknek. Áraink sávosak, amennyiben a taxik száma nagyságrendi növekedést mutat, egységnyi áraink tovább csökkennek.

  Az alábbiakban felvázoljuk a befektetett összeg megtérülési területeit.
  A Hol A Taxi szolgáltatás használatához milyen befektetés szükséges?
  – Rendszerünk már a legalapabb androidos telefonokon és minimális sebességű internettel is működik. A taxisok számára többnyire ez nem jelent plusz kiadást, mert jellemzően már rendelkeznek internetes csomaggal ellátott okostelefonnal.
  – Társasági kiadás a fenti szoftverek használata érdekében, amely taxi számonként csökkenő tendenciát mutat (pl.: 55 fős taxis társaság esetén 3500 Ft/jármű/hó + áfa kiadás). Nagyon sok vállalkozó elégedett lenne, ha elegendő volna hozzávetőlegesen napi 120 Ft-ot befektetnie vállalkozásába, hogy biztosan fellendüljön forgalma.

  Mit nyerhetsz?
  + kevesebb üzemanyag felhasználás
  + technikai lépéselőny, piaci pozíció megerősítése, hosszú távon több fuvar
  + címkiosztás hatékonyságának növekedése, már rövid távon is több fuvar
  + optimálisabb fuvarelosztások, rendezvényekre történő gyors reagálás, taxik gyors átcsoportosítása, még több fuvar
  + rendelőkliens iOS és Android rendszerű mobiltelefonokra is könnyedén elérhetők, az utasok ingyenesen tölthetik le az App Store és Google Play alkalmazásboltokból, még több fuvar

  Tovább