1. Hola.hu
 2. Hol Az Autó

Érdekességek a HolAzAutó rendszerről

Tovább a HolAzAutóWeboldalára

Mit tegyél ha…

10 megoldási tipp a flottával rendelkező cégek számára, amellyel átlagosan 15 %-kal csökkentheted költségeid!

Egyes autóidnál átlagosnál magasabb az üzemanyag felhasználás?

Megmutatjuk, hogyan tudod egyszerűen nyomon követni az üzemanyag felhasználást. Az üzemanyagmérésnek köszönhetően egy liter sem fog nyomtalanul eltűnni!

Tudni akarod, melyik autódat, ki vezeti?

Webes felületünkön bármikor megnézheted ki vezeti/vezette az adott járművet. Nincs több vita arról, hogy ki kapta a büntetést gyorshajtás miatt!

Pontosan látni akarod a céges utakon kívüli fuvarokat?

Áttekintő képet adunk arról, hogy ki, milyen mértékben tér el a céges útvonalaktól. Webes felületünk térképén lehatárolt útvonalak segítségével egyértelműen kiszűrhetők a fekete utak.

Gyakran büntetéseket kapsz gépjárműveidre?

Segítünk, hogy felold a vitás eseteket. Webes felületünk segítségével visszanézheted, hogy a büntetésben megjelölt helyszíni és sebességi információk megalapozottak-e és pontosan ki vezette a járművet a meghatározott időszakban.

Gyakran rongálódik az árud?

Megmutatjuk, hogyan tudod elkerülni a raktér hőmérsékletének manipulációit. Raktérbe épített szondánk segít a hűtési lánc betartatásában.

Nem találod a gépjárműved?

Segítünk, hogy a válaszod minden esetben „Mindig tudom hol van.” legyen. Valós idejű nyomkövetési funkciónkkal a nap 24 órájában lesz információd járműveid helyzetéről.

Az átlagosnál többször kell szervizeltetned járműveid?

Általunk kiszűrheted a járművek durva használatát. CAN adapterünk használatával a ténylegesen jó sofőröket alkalmazhatod.

Nem vagy mindig gépközelben?

A gördülékeny üzletmenet érdekében nem kell mindig az asztalánál ülnöd. Rendszerünkkel bárhonnan informálódhatsz járműveid eseményeiről, adatairól.

Egyszerűsíteni szeretnéd az adminisztrációt?

Négy fontos tippet adunk a flottával kapcsolatos adminisztráció egyszerűsítésére. Rendszerünkkel megoldott az e-útdíj bevallás, az elektronikus menetlevelek, útnyilvántartások és térképes ügyfél címrendszerek.

Költséghatékony nyomkövetőt szeretnél?

Megmutatjuk, milyen apró részletekben rejlenek az extra költségek a GPS nyomkövető ajánlatok esetében. Rendszerünkkel igazán előnyös ár-érték arányú szolgáltatáshoz juthatsz. A HolAzAutó szolgáltatással költségeket csökkenthetsz, megtakarításokat realizálhatsz, növelheted a járműveid és sofőrjeid hatékonyságát, növelheted rakományod biztonságát és valóban nyugodtabbak lehetnek cégvezetési napjaid.

Kíváncsivá tettünk?

 

Próbáld ki ingyen

 • Üzemanyag felhasználás

  Az üzemanyagszint mérésnek köszönhetően egy liter sem fog nyomtalanul eltűnni! Már személyautókba is beépíthető, így a webes felületről folyamatosan követhető az üzemanyagszint alakulása. Ügyfeleink körében végzett felmérésünk azt mutatja, hogy a GPS nyomkövető használata során átlagosan 15%-kal csökkent a járművek üzemanyag felhasználása. Az üzemanyagárak növekedése és a GPS nyomkövető modulok árainak csökkenése a beruházás megtérülési idejét 3-5 hónapra csökkenti.

  Tovább

 • Ki vezette az autót?

  A GPS nyomkövető eszköz akár 50 egyedi kulcsot/járművet is képes kezelni. Szolgáltatásunk lehetővé teszi az indításgátlást az azonosítás hiányában. Vitás esetekben – nem engedélyezett használat, gyorshajtás miatt kirótt büntetés – különösen előnyös, hogy hónapokra visszamenőleg ellenőrizni tudod a bejárt útvonalat és azt, hogy mely sofőr vezette a járművet.

  Tovább

 • Szűrd ki a fekete utakat!

  Rendszerünk különböző szabályok kezelésére képes. Lehetőség van terület alapú szabályok beállítására, ebben az esetben egy térképrészletet tudsz kijelölni és ehhez időpont adatokat kötni. Amennyiben a megadott időpontban a járműved nincs a megadott helyen, úgy a rendszer értesíteni fog. Gyakori tevékenységek esetén lehetőséged van ismétlődő szabályok definiálására. Ez esetben megadhatod, hogy a hét mely napjára, mely óráira érvényes a szabály. Szabálysértés esetén a rendszer automatikusan azonnal figyelmezteti a kijelölt személyeket.

  Autó céges és magánhasználata

  Ezenkívül nagy segítség a járműben egy kapcsoló, amellyel a sofőr jelezni tudja az aktuális használat jellegét (magán, céges). Az útvonal kiértékelés készítésekor a rendszer az egyes útvonalszakaszoknál jelzi a használat jellegét és külön összesíti ezen adatokat. Ez a hónap végi elszámolások elkészítésénél sok munkától mentesíti vállalkozást!

  Tovább

 • Járműveid múltbéli pozícióinak térképes megjelenítése, videós visszajátszása

  Járműveid pozícióját és sebességadatait bármikor megtekintheted akár hónapokra visszamenőleg. Könnyen áttekinthető és egyszerűen kezelhető térképünkön megszabhatod, hogy kit, milyen időszakban szeretnél visszakövetni. Lehetőséged van arra is, hogy a korábbiakban bejárt útvonalat egyszerre jelenítsd meg egy adott időszakban, így akár egy pillantással is megbizonyosodhatsz arról, hogy munkatársad bejárta-e a neki kiadott útvonalat, vagy akár egy büntetési tétel megalapozott, vagy sem. A megtett út, videó jelleggel visszajátszható. Egyszerűen értelmezhető grafikonon ábrázolható a sebesség, akkumulátor szint, üzemanyag szint és fordulatszám alakulása.

  Sofőrazonosítás

  A GPS nyomkövető eszköz akár 50 egyedi kulcsot/járművet is képes kezelni. Szolgáltatásunk lehetővé teszi az indításgátlást az azonosítás hiányában. Vitás esetekben – nem engedélyezett használat, gyorshajtás miatt kirótt büntetés – különösen előnyös, hogy hónapokra visszamenőleg ellenőrizni tudod a bejárt útvonalat és azt, hogy mely sofőr vezette a járművet.

  Tovább

 • Megbízható raktér hőmérséklet

  A raktérbe épített szonda által továbbított adatokat webes felületen ellenőrizheted. A raktér hőmérsékletének valós idejű figyelése révén kiszűrhetők a hőmérséklet manipulációk és elkerülhetők kártérítési követelések.

  Tovább

 • Valós idejű nyomkövetés – aktuális járműpozíciók figyelése

  Szolgáltatásunkkal bármikor, bárhol megtekintheted a GPS nyomkövetővel rendelkező gépjárműved aktuális helyzetét. Otthon, munkahelyeden, asztali gépen, tableten, mobiltelefon a nap 24 órájában aktuális információkhoz juthatsz!

  A GPS nyomkövető által beküldött adat 5 másodpercenként automatikusan frissül, így folyamatosan figyelheted járműveid. A rendszer a térképen kijelzi járművei aktuális pozícióját, sebességét, haladási irányát. Az áttekintő táblázat megjeleníti a legfontosabb adatokat, mint aktuális postai cím, sebesség, gyújtás állapota, üzemanyagszint, fordulatszám, akkumulátor szint.

  Tovább

 • Szűrd ki a durva használatot!

  Csökkentsd autóid szervizelési költségeit, sofőrjeid vezetési stílusának megfigyelésével! A CAN adapternek köszönhetően lehetőség van fordulatszám mérésére, melyből jól látható a sofőr vezetési stílusa. A sofőrazonosítással lehetőség nyílik arra is, hogy összehasonlítsd alkalmazottaid vezetési stílusát.

  Egyes típusoknál mérhető az összesen elfogyasztott üzemanyag mennyisége is. Ezekkel az adatokkal kiválogathatod a ténylegesen jó sofőröket vállalkozásod számára, optimalizálhatod kiadásaid, tetemes összegeket megspórolva.

  Tovább

 • Valós idejű nyomkövetés bárhonnan, mobileszközökről

  Szolgáltatásunk nyomkövetési funkcióit egyszerűen elérheted Androidos és iOS eszközökön egyaránt.

  Android alkalmazásunk neve: holazauto.hu
  Használd ezt az alkalmazást a Hol Az Autó fiókjához tartozó járművek, aktuális pozícióinak megtekintésére. Bárhol, bármikor megtekinteted merre járnak járműveid. Felhasználóbarát felületének köszönhetően, gyorsan és egyszerűen ellenőrizheted még a családod vagy éppen alkalmazottaid tartózkodási helyét.

  iOS alkalmazásunk neve: whereis.eu
  Kövesd iOS alkalmazásunkkal járműveid aktuális helyzetét akár iPhone-nal, vagy iPaddel! A Hol Az Autó mobil alkalmazásával könnyedén ellenőrzésed alatt tarthatod járműveid. Tartózkodj akár otthon, munkahelyeden, vagy az utcán, az alkalmazás segítségével bármikor kontroll alatt tarthatod alkalmazottaid is.

  Tovább

 • Portrait of young businessman text messaging on mobile phone in office

  Kerüld az adminisztrációs útvesztőket!

  Spóroljon időt az e-útdíj bevallással! A havi kiértékelést intézd el egy gombnyomással, használd az elektronikus menetlevelet! Rendszerünkkel töltsd fel partnereid, ügyfeleid címét elektronikus térképrendszerre! Vezess teljes értékű útnyilvántartást, magán/céges felhasználást elkülönítve!

  Tovább

 • Mire figyelj és mit jelent az extra garancia?

  Ne fizess extra költségeket, nézz utána a kisbetűs részeknek! A SIM kártyát mi biztosítjuk és adatforgalmi díjat sem számolunk fel. Ne utazz nagy távolságokra az eszközbeszerelés miatt! Országos szerelőhálózattal rendelkezünk. Tartsd meg a javítási költségeket és törekedj a biztonságra extra garanciánkkal! GPS nyomkövető eszközeinkre 2 év garanciát adunk! (+1 év garancia 5000 Ft) Csak az olyan szolgáltatásért fizess, amely ténylegesen a te céged akarja kiszolgálni. Szolgáltatásunk 100%-ban magyar piacra szánt, saját fejlesztésű, ügyfelekhez rendelt saját kapcsolattartókkal. Nézz utána a következményeknek! Statisztikáink szerint 15%-kal csökkent ügyfeleink járműveinek üzemanyag felhasználása. Ne a legdrágább szolgáltatást vedd meg! A HolAzAuto.hu szolgáltatás a legjobb ár/érték arányú nyomkövető szolgáltatás a hazai piacon! Informálódjon személyre szabott árainkról részletesebben!

  Áraink