1. Hola.hu
  2. Mágneses nyomkövető magánszemélyeknek

Mágneses nyomkövető magánszemélyeknek

Mágneses nyomkövető

Legyen szó akár nyaralásról, vagy más személyes okokról, a jármű pozíciójának meghatározására kényelmes megoldást kínálunk.

A nyomkövetőt nem kell beszerelned. Egyszerűen elhelyezheted a járműben egy táskába, egészségügyi ládába, vagy használd ki az eszköz erős mágneses tulajdonságát és helyezd fel a jármű egy észrevétlen helyére! A nyomkövető használattól függően hozzávetőlegesen 5-10 napig működik egy töltéssel. A rövidesen frissítésre kerülő új verziónkban már a webes felületen is ellenőrizheted a készülék töltöttségi szintjét.

Kövesd nyomon a készülék aktuális helyzetét a telefonos applikáció térképén, vagy számítógépeden! Riportokat is nyomtathatsz a korábbi útvonalakról, így visszanézheted a korábbi pozíciókat és még a sebességadatokat is. Állíts be területi zónákat és értesítést kapsz a zónákba be- és kilépésről egyaránt.

A szolgáltatás tartalma

 

Online nyomkövetés
A funkció segítségével tudni fogod, hogy hol van az eszköz.

 

Visszajátszás
A funkció segítségével tudni és térképen látni fogod, hogy az eszköz merre járt a kiválasztott időszakban.

 

Kerítések beállítása
A szolgáltatás webes felületén térképen területi zónákat állíthatsz be. Az eszköz adott zónákba történő be-/kilépéséről értesítést kapsz e-mailben és a webes felületen.

 

Roaming
Akkor is biztosítjuk a nyomkövetést ha az eszköz az Európai Unión belül közlekedik. Amennyiben Európán kívülre utaznál eszközünkkel, egyeztess értékesítőnkkel a lehetőségekről, egyedi beállításokról!

 

Adatok megőrzése
Szerverünkön az adatokat 12 hónapig tároljuk. Lehetőség van természetesen arra is, hogy exportáld az adatokat, így saját számítógépen is tárolhatod őket, akkor ez megmarad, amíg csak szükséges.

 

Árak

A kézi eszközt nem kell megvásárolnod, mindössze 30.000 Ft óvadékot kell letenned, amíg nálad van az eszköz. Amennyiben a szolgáltatás lejáratakor az eszközt visszajuttatod számunkra az eredeti állapotában, visszakapod az óvadék összegét. A szolgáltatás díja 3 hónapra összesen 21.000 Ft + áfa. Éves előfizetésre is van lehetőség, ami 58.000 Ft + áfa összesen egy évre, amelyet egy összegben kell előre kifizetni.

A weboldalunkon feltüntetett árak minden esetben nettó árak és magyar forintban értendők.

Kíváncsivá tettünk?

 

Próbáld ki

Vagy hívj minket a

+36 80 296 890 telefonszámon