1. Hola.hu
  2. Nyomkövetés és biztonsági rendszerek

Nyomkövetés és biztonsági rendszerek

Cégcsoportunkat egy ötlet alapján indítottuk.

Célunk az volt, hogy felhasználjuk a több mint 15 éves külföldi IT iparági tapasztalatunkat és hazai vállalkozást indítsunk a GPS nyomkövetésre specializáltan. Cégünk 100%-ban saját fejlesztésű rendszerei, egyedi igényeket is képes kiszolgálni. Folyamatos fejlesztéseinkkel követjük az aktuális trendeket, törvényi követelményeket. Ennek köszönhetően vagyunk mindig naprakészek és a nemzetközi elvárásoknak is megfelelünk.

magyar fejlesztés

igényeidre szabható

minőségű eszközháttér

rejtett költség

 

Érveink, amiért érdemes velünk együttműködni:

  • 100 % -ban hazai fejlesztésű, egyedi igényeket is kiszolgáló nyomkövető és biztonsági applikációkat kínálunk cégek és magánszemélyek részére.

  • Az ügyfeleinkkel folyamatos kapcsolattartásban vagyunk és véleményeiket figyelembe vesszük a fejlesztések során.

  • Innovatív programozói csapatunkkal „dobozos” véglegesen kész termék helyett, folyamatosan fejlesztjük a szolgáltatásunkat.

  • Segítünk, hogy tényleg olyan nyomkövetőd és biztonsági rendszered legyen, amely ténylegesen a Te igényeidet szolgálja. Fix áras csomagok helyett alapdíj mellett, hasznos GPS funkciókat kínálunk, amelyeket szabadon összeválogathatsz.

  • A nyomkövető funkciókon kívül hatékony lopásvédelmi megoldással növeljük a szolgáltatásaink egyediségét. Így nem csak nyomon követheted a a nem kívánatos eseményeket, hanem mobilod segítségével egyszerűen közbe is léphetsz.