1. Hola.hu
 2. Sentinel Protect – Lopásvédelmi rendszer

Sentinel Protect – Lopásvédelmi rendszer

sáv sentinel

Mit tegyél ha…

10 megoldási tipp a GPS alapú járművédelemre, amellyel nyugodtabb és jól informáltabb lehetsz

A hagyományos lopásvédelmi megoldásokban már nem bízol?

Megmutatjuk, hogyan tudod egyszerűen felhasználni a modern technológiát. A GPS alapú lopásvédelmi rendszerünkkel növelheted járműved védelmi szintjét!

Te is tapasztaltad, hogy a vijjogó riasztóra már senki sem reagál?

Bemutatjuk, hogy miként lehetsz felkészültebb. Sentinel Protect rendszerünkkel automatikusan, azonnal értesülni fogsz a problémáról te is és egy gombnyomással a rendőrség is.

A drága, komoly fúrás-faragást igénylő biztonsági rendszerektől idegenkedsz?

Bebizonyítjuk, hogy a magas technológiás biztonsági megoldásunk nem igényel költséges és romboló beavatkozásokat. Sentinel Protect csapatunk országos szerelőhálózata a járművekbe garanciálisan, rombolás nélkül helyezi el a védelmi egységet.

Valami egyszerű, mégis magas technológiájú biztonsági megoldást szeretnél?

Áttekintő képet adunk arról, hogy mit jelent a magas technológiájú biztonsági rendszer. Sentinel Protect GPS alapú lopásvédelmi nyomkövetőnk még a GPS blokkolási kísérletek esetében is hatásos járművédelmi rendszer.

Már arról is értesülni akarsz, hogy valamilyen módon megmozdították járműved?

Legyen akár autó, akár jármű, megmutatjuk, hogy milyen lopási kezdeményezésekre riaszt rendszerünk. Sentinel Protect GPS alapú lopásvédelmi rendszerünk segítségével telefonodra azonnal riasztást kapsz, minden lopási kísérletre.

Megkaptad a riasztást telefonodra?

Megmutatjuk, hogy milyen funkciók lesznek a segítségedre, ha lopást kezdeményeztek járműveden. Sentinel Protect automatikus értesítő segítségével azonnal láthatod a járműved adatait és a térképes elhelyezkedését, majd egy gombnyomással értesítheted a rendőrséget.

Szeretnéd, hogy családtagjaid is azonnal értesüljenek, ha lopási kísérlet történt a járműveddel?

Segítünk, hogy az egész család minden esetben azt mondhassa „Látom az autót.” Vagy „Látom a motort.” Valós idejű nyomkövetési funkciónkkal a nap 24 órájában lesz információd járműved helyzetéről és adatairól.

Tényleg többet szeretnél, mint egy egyszerű GPS lopásvédelem?

Megmutatjuk, hogy a GPS technológia milyen további praktikumokat kínál számodra a lopásvédelmen túl. A Sentinel Protect révén mindig jól informált lehetsz a járművek pozíciójáról, amely lépéselőnyt jelent neked. Nézd meg mik ezek az előnyök!

Úgy érzed, hogy a motorosok számára is fontosak a magas technológiájú járműbiztonsági megoldások?

Motorbiztonsági szakértők és motoros közösségek segítségével megoldásokat mutatunk a GPS alapú motoros lopásvédelemre. Sentinel Protect rendszerünk már akkor is riaszt téged a mobilodra küldött üzenettel, ha csak megmozdítják a motorod.

Nem szeretnél rejtett költségekkel szembesülni?

Egyértelmű ajánlatot kínálunk és nem számítunk fel „kisbetűs” költségeket. Ajánlatunkkal pontosan tudni fogod, hogy mi, mennyibe kerül nálunk.

sáv sentinel

Hogyan is működik a Sentinel Protect rendszere?

 
 

Kíváncsivá tettünk?

 

Próbáld ki ingyen

 • sentinel_riaszto

  GPS nyomkövetésen alapuló járművédelmi mobilos alkalmazás

  Miután kiszálltál az autóból, a rendszer automatikusan bekapcsol (beállíthatod, hogy a gyújtás levételétől számítva hány perc múlva aktiválódjon a védelmi rendszer). Ezután a műholdak és a telefonod figyelnek helyetted, és bármilyen gyanús jelre azonnal értesítést kapsz telefonodra.

  Próbáld ki

 • gps_nyomkovetes

  GPS nyomkövetés

  A járműved biztonságát egy központi szerver felügyeli. A gépjárműbe szerelt érzékelők adatait és a koordinátákat a GPS modul továbbítja központi rendszerünk felé. Az adatokat a szerver folyamatosan elemzi. “A rendszer figyel helyetted.”

  Bármilyen gyanús jel esetén jelzést kapsz okostelefonodra, a jelzés okának megjelölése mellett. A telefonodról azonnal kiolvashatod a járműved által küldött adatokat (sebesség, ajtók, gyújtás állapota, stb.), illetve a pozícióját térképen megjelenítheted.

  Próbáld ki

 • Beszerelés és technológia

  A rendszer telepítése érdekében a járművet nem kell fúrni-faragni, egy egyszerű jeladót kötnek csak be.
  Szakképzett szerelőink akár garanciális motorba is beszerelik jeladónkat és szerelésükre teljes körű garanciát vállalnak!

  A járműved biztonságát egy központi szerver felügyeli. A gépjárműbe szerelt érzékelők adatait és a koordinátákat a GPS modul továbbítja központi rendszerünk felé. Az adatokat a szerver folyamatosan elemzi. “A rendszer figyel helyetted.”

  Próbáld ki

 • gps_jammer

  GPS blokkoló elleni védelem

  A fejlettebb technológiával rendelkező tolvajok – főleg a nagyobb értékű autókra specializálódottak – előszeretettel használnak jelblokkoló eszközöket. A Sentinel Protect azonban akkor is azonnal riaszt, ha ilyen eszközt vetnek be ellene.

  A rendszer azt is figyeli, hogy a járműbe szerelt GPS modul rendszeres időközönként bejelentkezik-e a központi szerverre. Amennyiben nem jelentkezne be (pl.: műszaki meghibásodás, vagy GPS blokkolás, szabotázs esetén), úgy arról a Sentinel Protect gépjárművédelem szintén figyelmeztet. A járművek és a központi szerver között kódolt csatornán keresztül történik a kommunikáció, így az adataid maximális biztonságban vannak.

  Próbáld ki

 • Járműlopási kísérletek és riasztás

  Riasztás indításra
  Ha a Sentinel Protect által védett járművet gyújtás alá helyezik, akkor a tulajdonos telefonja azonnal riaszt.

  Riasztás elmozdulásra
  A jármű elmozdulását is figyeli a rendszer. Vontatással vagy trélerezéssel történő lopási kísérleteket védjük így ki.

  Riasztás GPS és GSM blokkolásra
  A fejlettebb technológiával rendelkező tolvajok – főleg a nagyobb értékű járművekre specializálódottak – előszeretettel használnak jelblokkoló eszközöket. A Sentinel Protect azonban akkor is azonnal riaszt, ha ilyen eszközt vetnek be ellene.

  Riasztás ajtónyitásra
  Bármelyik ajtó nyitása, felfeszítése esetén is riaszt rendszerünk.

  Riasztás csomagtartónyitásra
  A Sentinel Protect beállítható arra is, hogy a csomagtartó vagy raktérajtó nyitása esetén riasszon.

  Mozgásérzékelő az utastérben
  Ha mozgásérzékelő is van az utastérben (ezt utólag is be lehet szerelni, akár a Sentinel Protect-el együtt), akkor a benyúlásos lopásokat is jelzi a rendszerünk.

  Próbáld ki

 • sentinel_rendorseg

  Rendőrségi hívó és GPS nyomkövetés a térképen

  A Sentinel megalkotásakor a fő célunk az volt, hogy olyan rendszert hozzunk létre, ami teljes körű védelmet nyújt járműveinknek. Nem történhet olyan lopási kísérlet az autóddal, amelyről ne értesülnél azonnal. Ezáltal nincs esélye a tolvajnak arra, hogy számára „biztonságos” helyre vigye az autót, Neked pedig minden esélyed megvan, hogy időben értesítsd a rendőrséget. Ha mégis sikerülne a tolvajnak a lopás, Te akkor is folyamatosan nyomon követheted autód helyzetét a mobilodon.

  Próbáld ki

 • Családi megosztás

  Engedélyeddel saját belépési adatokat is létrehozhat bármely családtagod, amellyel a család több autót is megjeleníthet, nyomon követhető és riasztást kaphat a mobilos alkalmazás térképes felületén.

  Próbáld ki

 • mitol_tobb

  Mitől több?

  Automatikus értesítés
  Frissen gőzölgő vacsorával szeretnéd várni családtagjaid? Azonnal tudni fogod, ha úton vannak hazafelé. Az aktuális pozíció segítségével, valós időben láthatod a térképen az autó helyzetét mobilodról vagy számítógépedről.

  Pozíció megosztása
  Vársz valakit? Neked, vagy partnerednek nincs pontos helyismerete? Használd az „Útvonal az eszközhöz”, vagy a „Pozíció megosztása” funkciót iPhone kliensünkön!

  Sebességhatár figyelés
  A kamaszok kölcsönkérték az autót? A rendszerünk segítségével azonnal értesülsz, ha a webes felületünkön beállított sebességhatárt átlépi a jármű. Legyenek aggodalom nélküli, nyugodt estéid!

  Térképes nyomkövetés
  Késik a barátod a túráról? Szeretnéd tudni merre jár, de nem akarod telefonon zavarni, vagy nem sikerül elérni? Nézd meg a térképen és igyál még egy kávét!

  Próbáld ki

 • sentinel_motor

  Riasztás indításra
  Ha a Sentinel Protect által védett járművet gyújtás alá helyezik, akkor a tulajdonos telefonja azonnal riaszt.

  Riasztás elmozdulásra
  A motor elmozdulását is figyeli a rendszer. Furgonnal vagy trélerezéssel történő lopási kísérleteket védjük így ki.

  Riasztás megmozdításra
  Az eszközben található G-szenzornak köszönhetően, akkor is riaszt telefonunk ha motorunkat mozgatják, eldöntik, ráülnek.

  Riasztás GPS és GSM blokkolás esetén
  A fejlettebb technológiával rendelkező tolvajok – főleg a nagyobb értékű motorokra specializálódottak – előszeretettel használnak jelblokkoló eszközöket. A Sentinel Protect azonban akkor is azonnal riaszt, ha ilyen eszközt vetnek be ellene.

  Próbáld ki

 • Próbáld ki