Vélemények,
Rólunk mondták

Büszkék vagyunk ügyfeleink sikereire, amelyhez hozzájárulhattunk rendszerünk hatékonyságnövelő funkcióival és kollégáink tanácsadásával.

Fa-Ter Kft.

Markovics Anita, Ügyvezető

A felület segíti a járművek pozícióinak a meghatározását, nyomonkövetését.
Fontos, hogy részletes kimutatást és elemzést nyújt részünkre. Minden személyszállítással és fuvarozással foglalkozó cégnek, társaságnak ajánlanám a felületet!

NoriGo1 Travel Kft.

Dr. Savanyó Nóra, ügyvezető

Vállalkozásunk személygépkocsis személyszállítással foglalkozik. Elsősorban reptéri transzfer szolgáltatást végzünk Pécs-Budapest útvonalon, de a közelmútban elkezdtünk külföldre (Ausztria-Németország-Svájc) is szolgáltatni. A gps nyomkövető használata elsősorban a diszpécser szolgálatunk munkáját könnyíti meg nagyban, mivel nem kell telefonon hívniuk a sofőr kollégákat, hogy merre járnak. Az utasokat érdeklődésükre egyből tudják tájékoztatni az autó helyzetéről, az utas felvételének várható időpontjáról. Ugyan így megkönnyíti a felület használata mind a vezetőség, mind a koordinátor kollégák munkáját abban, hogy az autó futásteljesítményét, fogyasztását gyorsan összegezzék, elemezzék. Nálunk továbbá a felületen felső sebesség korlát van beállítva minden autóra, melynek túllépéséről egyből értesítést kapunk, így azokat kontrollálni tudjuk. A roaming szolgálatás jóvoltából külföldön, az Európai Unió tagállamaiban is hibátlanul működik a felület összes funkcója.
Nagy előnye a rendszernek, hogy a felület használata nincs asztali sztámítógéphez kötve, az összes funkció jól használható mobiltelefonról is.
A hozzáférhetőség jogosultságaival egy időben több kolléga is tudja használni a felületet.
Az ütemezett kiértékelésekkel sokrétű információt nyerhetünk ki, továbbá a múltbéli pozíció és a sofőrmagatartás menűpontok használatával vitatott helyzeteket tudunk gyorsan tisztázni.
Minden olyan vállalkozásnak ajánljuk, aki akár egy, akár több gépjármű helyzetmeghatározását, aktuális és múltbéli poziciójának, útvonalának ismeretét szükségesnek tartja.Ezen túlmenően, a felület fejlettségéből adódóan nagyon sok információ nyerhető ki az üzemanyagfogyasztások ismeretéhez, szervízintervallumok ütemezéséhez. 

Masterplast Hungária Kft

Papp Gábor, Fuvarszervezési vezető

Az autók valós helyzetének a térképen való megjelenítése segíti a fuvarszervezők munkáját, ezen kívül a felületről elérhető távoli tachográf adatok letöltése funkció hasznos, mert így az információk menet közben kinyerhetők. Az egyik legújabb fejlesztést emelném ki, méghozzá az automatikus tengelyszám állítást. Teherautóink naponta többször akasszák le a pótkocsit, majd vissza és ezzel a funkcióval elkerülhetők az emberi mulasztásból keletkező bírságok és többletköltségek. Mindenkinek ajánlom, aki átlátható, jól kezelhető kész rendszert szeretne és szükség esetén igénye van személyre szabott fejlesztésekre.

Új vélemény:

Papp Gábor
Fuvarszervezési igazgató

Az alapfunkciók, mint online nyomkövetés és múltbéli adatok, kimutatások részletes elemzésén felül, számunkra kiemelten fontos a pótkocsis szerelvények esetében, a le és felakasztás során működő automatikus tengelyszám váltás, ami alapján történik az útdíjfizetés.
Support szolgáltatás gyorsaságát, rugalmasságát és minőségét emelném még ki.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert megtalálja benne a számítását.

Fixtravel Kft.

Mátyás Roland, Ügyvezető

Személyszállítással foglalkozom ahol elengedhetetlen szerintem, hogy tudjam melyik busz épp hol van.
Hívhat egy utas, vagy nekem kell tudnom merre jár a busz, elég csak megnyitni az applikációt és minden adat ott van előttem azonnal.
Sok időt spórolok és jelentősen megkönnyíti a munkámat, hogy nem kell hívogatnom a sofőrt, majd az utast, hogy épp merre van a járat.
Az extra funkciók (fogyasztás, sebesség, fordulat) pedig csak hab a tortán, amivel nyomon követhetem, hogy használja a buszt a sofőr.
Átlátható webes és telefonos felület, teljes értékű térkép rengeteg funkcióval.
Tetszik a majdnem végtelen lehetőség, amikkel különböző automata üzenetet tudok beállítani, amit a rendszer azonnal küld (sebesség túllépés, fordulatszám túllépés, megemelkedett fogyasztás és még millió opció).
Azoknak ajánlanám, akik szeretnék tudni autójuk minden adatát úgy, hogy a járművek lehet 2000 km távolságban gurulnak.
És nem utolsó sorban féltékeny férjeknek, feleségeknek 🙂

Juhai és Társa

Juhai András, Szakmai irányító

Gépek és Autók tartózkodási helyét figyeljük, merre járnak mikor érnek a munkaterületre és a telephelyre,
Megmutatja a rendszer, hogy mennyit dolgozik a gép vagy eszköz a munkaterületen, a gépkezelő ne csak azt mondja hogy dolgozott.
Építőiparban mindenképpen ajánlanám!

Likebike Group Kft.

Mikes Kristóf

Azért választottuk a HolAzAutót, mert pontos hely és idő előzményeket kaphatunk a kocsikról, valmint a felhasználóbarát felületük könnyű átláthatóságot biztosít számunkra.

Zala-Elektro Kft.

Németh Györgyi
logisztikai vezető

Céges gépjárműveink nyomkövetésére és menetlevelek automatikus készítésére használjuk a HOL AZ AUTO felületet. A valós idejű nyomonkövetésnek köszönhetően mindig látjuk a járműveink aktuális és múltbéli pozícióit, hogy ki vezeti az autót és milyen vezetési stílussal. Néhány kattintással készíthető útnyilvántartás, elektronikus menetlevél. Minden olyan cégnek, vállalkozásnak ajánlom ennek a nyomkövető rendszernek a használatát, akik gépjárműveik mozgásának felügyeletét és a menetleveleiket egy felületen szeretnék látni.

Tomfer 66 Kft / Build Complex Kft

Keibl Krisztián
ügyvezető

A „Hol az autó” követési rendszer használatával növeltük flottánk hatékonyságát. A valós idejű adatok segítségével és bármikor és bárhonnan követhetjük járműveink tartózkodási helyét. A webes felület egyszerű használata gördülékennyé tette a napi munkafolyamatok koordinálását és a járműpark folyamatos ellenőrzését.

Álomterasz Kft.

Jung Nikolett

Megbízható cég. Legpozitívabb amit kiemelnénk, az ügyintézők és a szerelők rugalmassága.A rendszer kezelhető és informáló. Igyekeznek a felmerülő kérdéseinket / kéréseinket gyorsan megválaszolni /megoldani.

Grin-Bau Kft

Bíró Bence

Amióta használjuk a nyomkövető rendszert, mindig tudjuk hol vannak a járműveink. Látjuk mikor érnek oda a dolgozók a munkahelyre, mikor jönnek el onnan. Sokkal könnyebben ki tudjuk kalkulálni egy építkezési projekthez tartozó organizációs költségeket a járművekkel kapcsolatban.

One Touch Alarm Kft

Vantuch József

A szolgáltatás nagyban megkönnyíti a munkánkat, gépjárműveink nyomkövetése, aktuális pozíciójának meghatározása hatékonyabb, pontosabb szervezést tesz lehetővé, emellett olyan kimutatásokat lehet lekérni, amely megmutatja a járművek fogyasztását, és futásteljesítményét, ennek köszönhetően elősegítik, egyes esetekben kiváltják adminisztrációs feladatainkat. Az eszközök technikai támogatása mind beépítés mind az üzemeltetés tekintetében kimagasló, egyedi igények esetén készséggel állnak rendelkezésünkre. Köszönjük a kitartó munkátokat!

MCM Beton Kft.

Hák Attila, műszaki igazgató

A funkciók közül az E-útdíj talán a legfontosabb, mivel az bizonyos szakaszokon kötelező. De fontos még a nyomon követés, és a fogyasztást is tudom távolról figyelni.
Hasznos és kiemelném, hogy rengeteg telefonálgatást megspórolunk és jó az ár-érték arány.
Bárkinek ajánlanám, még akár személyautókba is, de szerintem főleg fuvarozók látják a legnagyobb hasznát

Prudens House Kft.

Raffer Timi, ügyvezető

A felületet minden nap használjuk. Egyesével végignézzük az összes autó előző napi tevékenységét, kiszűrjük belőle a dolgozók magánautó használatát. Így üzemanyag költségeinket tudjuk csökkenteni. Ezen kívül látjuk, hogy melyik dolgozó nem áll ki időben a telephelyre, vagy melyik dolgozó túlórázott. Így ellenőrzési funkciót is betölt.
Másik előnye, hogy megbízónk által kiszabott kötbérnél ( pl. nem címhelyen kezelte küldeményt, vagy nem járt ott), visszaellenőrizhető az állításuk, és ha beigazolódik, hogy mégis jártunk ott, el tudjuk töröltetni a kötbért. Így megint költség csökkentő funkciója van az eszközöknek.
Tavalyi évben előfordult, hogy ellopták egyik gépjárművünket. Csak meg kellett nézni a felületen, hogy hol van az autó, így a rendőröknek pontos címet tudtunk közölni, akiknek segítségével, pár órán belül visszaszereztük azt (sértetlenül).
Összességében: költség csökkentő, ellenőrző szerepe miatt tetszik.
Ezeken kívül számos előnyeit sorolhatnám: jól jön egy autópálya, vagy parkolási pótdíj kiszabásának, vagy gyorshajtásnak a fellebbezéséhez stb.
Ajánlom mindenkinek, azoknak is, akik akár csak egy gépjármű tulajdonosai is.

Térburkolat Építő és Oktató Kft.
Barabásné Szilvia, ügyvezető

Cégeink több gépjárművel rendelkeznek. A felület segítségével a járműveket és a sofőröket könnyen lehet azonosítani, nyilvántartani. Bármilyen kérdést, problémát könnyen vissza lehet ellenőrizni, mint például egy gyorshajtást, vagy egy sajnálatos balesetet.
Kiemelném, hogy az ügyfélkapcsolat gyors, és rugalmas.
Mindenkinek ajánlom, aki gépkocsiparkkal rendelkezik.

Diamond Road Kft.
Dóry Zsolt, ügyvezető

Nyomon követhető, hogy éppen hol tart az autó és menetlevélként is jól használható. A kollégát abszolút le lehet ellenőrizni (sajnos van rá példa, hogy mást mondanak, és mást mond a nyomkövető rendszer). Gyorshajtást is nyomon lehet követni. Telefonon és laptopon is jól működik.
Amit kiemelnék, hogy biztonságban érzem az autót, hogy le tudom csekkolni.
Azoknak ajánlanám, akik sofőrt alkalmaznak, mert sajnos ellenőrizni kell őket (saját tapasztalat).

B.L.S. Kft.

Somogyi Zsolt, ügyvezető

A B.L.S. Service Kft közel egy évtizede használjuk az “Alapnyomkövetés” flottakövető rendszerét. 40 járművet real-time irányítani a járművek pozíciójának ismerete nélkül nehézkes lenne, ám ez a webes felület segítségével nagyságrendekkel gördülékenyebbé teszi a fuvarjaink szervezését. A Holazautó API-t is biztosított részünkre így már gyerekjáték volt az autók pillanatnyi pozíciójának megjelenítését a saját fuvarszervező rendszerünkbe integrálni. Manapság már egy személy- (vagy teher-) szállító vállalkozásnak szinte kötelező ez a technológia, hiszen a fentieken túl a járművek némi védelmet kapnak lopás ellen is, valamint a múltbéli pozíciók lekérdezése is szinte alapkövetelmény.”

Brand Sec Kft.
Bodoki István, ügyvezető

Cégünk tevékenységében kiemelten fontos, hogy adott helyszínre a lehető leghamarabb kiérkezzünk. A Holazutó eszközeinek és felületének segítségével nem csak azt tudjuk pontosan, hogy hol jár a gépjármű, hanem távolról is könnyedén tudjuk navigálni. Internetes felület lévén, bárhol és bármikor elérhetőek a helyadatok. Bárki számára hasznos lehet aki ellenőrizni szeretné gépjárműve mozgását, helyzetét, vagy az éppen aktuális helyadatok alapján segítené sofőrjét.